Monaco säkrade gruppsegern genom stabil seger mot Zenit

bet365

AS Monaco låg inför dagens Champions League-omgång på andra plats i grupp C strax efter Bayer Leverkusen, men efter att den tyska klubben bara spelat oavgjort borta mot Benfica samtidigt som Monaco lyckats vinna hemma mot Zenit låg gruppsegern istället i den franska klubbens händer.

I den första halvleken av den sista omgången i Champions League gruppspel hade både AS Monaco och Zenit St Petersburg ett antal chanser var att ta ledningen på, men det var först i den andra halvleken som nollan i matchen spräcktes. Joao Moutinho slog en frispark och Aymen Abdennour lyckades kämpa sig förbi samtliga försvarare och kunde på så sätt relativt enkelt nicka in bollen i mål. Den tunisiske mittbacken firade sedan målet genom att springa över hela löparbanan för att kunna ta sig fram till de vilt firande fansen.

När klockan hade tickat upp på stopptid och allt verkade fixat och klart för Monaco lyckades man göra ytterligare ett mål som bara spikade ner den berömda spiken i kistan ännu djupare. Yannick Ferreira-Carrasco kunde ta emot bollen i höjd med Zenits straffområde, vända upp helt ostörd och sedan enkelt passa ut bollen till en framåtrusande Fabinho som bara hade att lägga in bollen under en chanslös Lodygin i Zenit-målet. 

 

 

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365