Gregory Van der Wiel lämnar PSG för spel i AS Monaco?

Gregory Van der Wiel lämnar PSG för spel i AS Monaco?
bet365

Gregory Van der Wiel lämnar för AS Monaco

Efter drygt fyra säsonger i Paris Saint-Germain kommer Gregory Van der Wiel med största sannolikhet att lämna för spel i AS Monaco.

Gregory Van der Wiel kommer allt närmare en flytt, och detta till ligakonkurrenten, för endast några dagen sen uttalade sig spelaren om sin situation och bekräftade då mer eller mindre att han inte kommer att spela på Parc des Princes nästa säsong. Det berättar han i en intervju med den holländska tidningen Algemeen Dagblad.

– Jag är inte lycklig här. Ena veckan sitter jag på läktaren och nästa vecka spelar jag kvartsfinal i Champions League, säger han till Algemeen Dagblad och fortsätter.

– Det verkar inte som att jag kommer stanna. Vi får se vad som händer, fortsätter holländaren.

 

Spelarens kontrakt går ut efter säsongen och 28-åringen kommer inte att förlänga sitt kontrakt. För att hitta en ny klubb behöver försvararen inte blicka särskillt långt. Enligt Monaco-baserade Nice-Matin ska AS Monaco ha kontaktat spelaren och erbjudit honom ett kontrakt inför nästa säsong. Siten skriver att förhandlingarna är långt gångna och att de båda parterna kan bli överens inom kort.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply