Everton förhandlar om Yacine Brahimi

Everton förhandlar om Yacine Brahimi

Vänsteryttern vill dock spela Champions League

Everton storsatsar i sommarens transferfönster och värvar många nya spelare, senast i raden av spelare de vill ha är Portos vänsterytter Yacine Brahimi och förhandlingar parterna emellan skall ha förlöpt bra.

Everton håller på att renovera i sin trupp, med flertalet nya spelare som har kommit samt nye tränaren Ronald Koeman. Detta då klubben har bytt ägare och pengar flödar in till Liverpoolklubben. Hittills har de värvat fyra stycken seniorspelare  Maarten Stekelenburg, Yannick Bolasie, Idrissa Gueye och Ashley Williams, samt fyra stycken unga spelare. De satsar även stort på att behålla supertalangen Romelu Lukaku, vars framtid ser väldigt osäker ut. Anfallaren har uttryckt en önskan om att lämna men är samtidigt fortfarande kvar i klubben och de jobbar nu på att erbjuda 23åringen ett nytt kontrakt som kan få honom att stanna.

Sky Sport rapporterar nu att Everton dessutom ligger i förhandlingar om att värva Portos vänsterytter Yacine Brahimi. Den 26årige algeriske landslagsmannen är väldigt intressant för Everton och förhandlingar skall hittills ha löpt på bra. Dock skall det finnas ett litet problem, då spelaren enligt Sky inte är så övertygad om att en flytt till Goodison Park är rätt, då han skulle föredra att gå till en av Englands klubbar som kan erbjuda Champions Leaguefotboll.

Brahimi spelade i alla Frankrikes ungdomslag på landslagsnivå men har valt att representera Algeriet på seniornivå. Brahimi gjorde förra året 21 mål på 77 matcher för sin portugisiska klubb och det sägs att han redan skall ha avböjt en flytt till Kina tidigare i somras som involverade mycket pengar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365