Udinese tog storseger mot Cagliari

Udineses säsong har varit medelmåttig och man ligger i ingemanslandet i Serie A. Gästerna från Sardinien med Ekdal i startelvan låg i samma situation som Udinese inför matchen, långt upp till Europa och en bit ner till Serie B. Men mål skulle det bli.

Det första målet skulle inte komma förens 33 minuter. Mittfältaren Roberto Pereyra stänkte in 1-0 på Friuli. Gabriele Angella gjorde sitt tredje mål för säsongen sju minuter efter för hemmalaget, och Angella är mittback!

Endast tre minuter in i andra lade Antonio Di Natale upp bollen fint för mittbacken Danilo som kunde göra hela 3-0. Knappt tjugo minuter senare hittade Fabbrini Pasquale som avslutade mycket snyggt till 4-0.

Cagliari skulle få ett tröstmål genom Dessena som slog in Cossus inlägg men det var ändå ett bottennapp för Cagliari som nu får samla ihop sig för att undvika bottenstriden.