Uppgifter: Nicklas Bendtner vill lämna VfL Wolfsburg

bet365
Uppgifter Nicklas Bendtner vill lämna VfL Wolfsburg

Lord Bendtner uppges ha begärt flytt till Kina

Nicklas Bendtner har hamnat i frysboxen i VfL Wolfsburg. Nu uppges den danske landslagsmannen vilja lämna Bundesliga-klubben, där en flytt till Kina verkar aktuell.

Inför onsdagens Champions League-möte mellan Wolfsburg och belgiska Gent har ”vargarnas” tränare Dieter Hecking valt att ta ut tre målvakter i sin trupp, utelämnad blir anfallaren Nicklas Bendtner. Dansken anslöt sig till den tyska storklubben inför förra säsongen efter tio år i Arsenal bestående av flera utlåningar, men tiden på Volkswagen Arena har inte heller blivit någon vidare succé, och med tanke på petningen kan det nu bli en flytt tidigare än beräknat.

Transferfönstret fortfarande öppet

Under gårdagens presskonferens förklarade Hecking att det inte fanns några fler spelare som var behöriga till dagens match, mer än så ville tränaren inte berätta. Förutom en vanlig petning kan det även handla om en försiktighetsåtgärd för att spelaren inte ska skada sig inför en eventuell flytt.

Det är tyska Bild som skriver att ”Lord” har begärt att få lämna klubben trots att han har ett kontrakt som sträcker sig ytterligare en säsong. 28-åringen själv ser sig helst i den kinesiska ligan, men ska inte ha valt ut någon specifik klubb. Transferfönstret i Kina är fortfarande öppet, och om någon klubb skulle vara intresserade av hans tjänster uppges han vara tillgänglig för omkring 2 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply