Tottenham säljer Son Heung-min i vinter?

Son Heung-min kan återvända till Tyskland

Son Heung-min är missnöjd med sin situation i Tottenham Hotspur. Nu kan den offensive pjäsen vara på väg tillbaka till Bundesliga.

Son Heung-min var en av Bayer Leverkusens största stjärnor innan han lämnade för spel i Tottenham inför fjolårssäsongen. Han jagades då av en rad andra storklubbar och kanske har han ångrat sitt val gällande Londonklubben. Sydkoreanen har inte fått tillräckligt med speltid och har inte heller varit lika briljant som under hans tid i Bundesliga.

Efter förra veckans förlust mot Monaco Champions League var spelaren rejält besviken med tanke på att han byttes ut redan i paus. Något som ska ha varit droppen för honom och som gjort att han nu bett om att få lämna.

Wolfsburg lade bud

Daily Express skriver att Son och hans företrädare talat om för Spurs att han vill byta klubb redan i januari. 24-åringen hade intresse från bland annat VfL Wolfsburg i somras, där klubben nekade ett bud på £ 25 miljoner. Spelaren ska ha varit upprörd över det beslutet eftersom tränare Mauricio Pochettino ändå inte ser honom som given. Därför vill han nu tillbaka till den tyska fotbollen för att få fart på karriären igen.

Wolfsburg sägs vara redo att komma med ett nytt bud i vinter. Men även hans gamla klubb Hamburger SV uppges vara intresserade av ett köp. Sons kontrakt med Tottenham löper ut 2020.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply