Uppgifter: ”Guardiola förlänger med Bayern”

Pep Guardiola kan förlänga med Bayern München

Pep Guardiolas framtid i Bayern München har varit rejält omdiskuterat den senaste tiden. Men enligt klubbpresidenten Karl-Heinz Rummenigge ser det ut att bli en fortsättning för tränaren hos den tyska storklubben.

Bayern München ångar på i Bundesliga i vanlig ordning och har under veckan som gått besegrat både Arsenal(5-1) och Stuttgart(4-0). Mycket tack vare tränare Pep Guardiola som är inne på sin tredje säsong i klubben. Men trots oräkneliga slagna rekord och framgångar så har hans arbete många gånger varit ifrågasatt. Under sommaren ryktades spanjoren därför till klubbar som Manchester City, Chelsea och Liverpool men någon flytt blev det aldrig.

Under hösten har det därför spekulerats kring hur det blir kommande sommarfönster då hans kontrakt löper ut, och enligt uppgifter har det allra mesta pekat på att 44-åringen gör sin sista säsong hos den tyska giganten. Men nu kommer vändningen som talar för att det blir en fortsättning för Guardiola på Allianz Arena

”Kommer en julöverraskning”

Det är flera tyska medier som kommer med uppgifter om att Bayernpresidenten Karl-Heinz Rummenigge ska ha antytt att man kommer att förlänga med sin tränare.

– Vi kommer att sätta oss ner och diskutera först när den sista omgången är spelad inför uppehållet. Men då kan jag säga att det kommer att komma en julöverraskning, åt båda hållen, sa han enligt Sport1.de och fortsatte:

– Jag är avslappnad kring det hela, tränaren också.

Enligt uppgifterna ska det röra sig om ett tvåårskontrakt, som sträcker sig fram till 2018. Inom Bayern ska man ha diskuterat att det är en rimlig tid för att lyckas vinna fler stora titlar då man främst siktar på Champions League som Guardiola ännu inte vunnit med sitt manskap.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply