Der Klassiker – nu kör vi

Med mindre en tio minuter kvar sparkas vi igång. Giganterna tar sig an de regerande mästarna hemma på ett fullsmockat, känsloladdat och stämningsfyllt Allianz Arena, i en match som anses som en av Europas absolut största. Mina damer och herrar. Det är dags för Der Klassiker – Bayern München mot Borussia Dortmund.

Segermaskinen Bayern är givetvis storfavorit inför mötet på Allianz Arena. Den behagliga ligaledningen i kombination med ett nästintill säkrat Champions League-avancemang, har skapat de bäst tänkbara förutsättningarna för att Jupp Heynckes och hans mannar kommer att gå för fullt i kvällens drabbning. Dortmund, däremot, har mycket att gå för i kväll. Liga är så gott som körd och Champions League-spelet är inte heller lika spikat som Bayerns säkra seger på Emirates.

Senast lagen möttes, var det inte säsongens mest underhållande match som publiken och de miljontals TV-tittarna bjöds på. 1-1 slutade mötet på Allianz Arena, men i kvällens drabbning talar det mesta för att det blir en het sådan. Stämningen. Spelet. Lagen. Detta blir en fin onsdagskväll mina damer och herrar.

Om exakt… 44 sekunder är det avspark. Bäst att jag kilar nedåt.

Auf Wiedersehen

Tips: 3-1

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365