Boateng vill ha tydliga samtal

Boateng vill till United?

Boateng vill prata om sin framtid

Bayern Munchens stabile mittback vill samtala med klubben om hans framtid. Något som bland annat tyska Zueddeutsche Zeitung rapporterar om.

En av somrarnas hetaste mittbacken på transfermarknaden var tveklöst Jerome Boateng. Bayern Munchen-försvararen kopplades ihop med så väl Manchester United som PSG, men stannade till slut i Bundesliga.

Nu rapporterar alltså Zueddeutsche Zeitung om att Boateng dock ska vilja Bayern Munchens  Karl-Heinz Rummenigge öga mot öga. Det för att kunna lösa framtiden för den eftertraktade mittbacken, något som alltså kan innebär att landslagsmannen lämnar.

Bekräftade nobben

SE OCKSÅ: NBA speltips

Men i slutändan verkade det som att den tyske mittbacken tackade nej.

– Jag hade förfrågningar från PSG och Manchester United. Jag ville inte bara lämna Bayern, men jag var sugen på att testa en ny utmaning. Jag trivs bra i Bayern. Det är en av de största klubbarna i världen, säger Boateng till Bild och fortsätter:

– Jag ringde José Mourinho, jag sa till honom att hans intresse var hedrande och tackade honom för att han försökte så hårt att få mig. Jag förklarade för José att det är svårt att lämna Bayern, och om jag ska göra det så måste allt vara på plats för att överträffa den här klubben.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365