bet365

Uppgifter: Barcelona förbereder bud på Aaron Ramsey

Uppgifter: Barcelona förbereder bud på Aaron Ramsey

Barcelona ute efter walesaren

Aaron Ramsey har tidigare jagats av Barcelona. Nu återupptar La Liga-klubben sitt intresse. Enligt uppgifter ska man ha förberett ett bud värt 50 miljoner pund för spelaren.

Arsenal har haft en riktigt bra säsong och placerar sig för närvarande högst upp i Premier League. Och som bekant blir intresset stort för spelare som gjort goda resultat. Nu uppges Aaron Ramsey vara aktuell för Barcelona, där den katalanska storklubben ska ha förberett ett bud på mittfältaren.

Öppna för försäljning?

Det är Sunday Express som skriver att spanjorerna tänker erbjuda 50 miljoner pund, motsvarande 615 miljoner kronor, för att locka över 25-åringen till La Liga. Enligt tidningen ska Arsenal vara öppna för att sälja spelaren, då man vill få in pengar för att värva spelare som Granit Xhaka (Borussia Mönchengladbach) och Adrien Rabiot (Paris Saint-Germain).

”Smickrande att kopplas ihop med Barca”

Redan i somras ryktades Ramsey till Barca, då nämnde han att han kunde tänka sig att flytta till Spanien i framtiden, men att fokus låg på Arsenal.

– Det är självklart väldigt smickrande (att kopplas ihop med Barcelona). De vann trippeln förra året och det är kul att länkas ihop med en av de bästa klubbarna i världen, sa han till The Guardian och fortsatte:

– En dag skulle jag vilja flytta till Spanien och se hur det är och uppleva det. Men just nu är jag i Arsenal och jag känner att det här laget kan bli framgångsrikt och utmana om titlar.

Aaron Ramsey har kontrakt med Arsenal fram till år 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply