Sevilla ute efter City-anfallaren

bet365

Sevilla har nyligen sålt Carlos Bacca till Milan och letar frenetiskt efter en ersättare. Nu sägs en Manchester City-anfallare finnas med på önskelistan.

Carlos Bacca gjorde stor succé under sina år i Sevilla där han bland annat hjälpte klubben till två raka Europa League-titlar. Tidigare under sommaren lämnade colombianen den spanska klubben för AC Milan och det gör såklart att de regerande Europa League-mästarna letar efter en ersättare till anfallaren. Ciro Immobile Borussia Dortmund har tidigare nämnts, men nu sägs en Premier League-anfallare vara nära en övergång till klubben enligt The Mirror.

Letar ersättare i Manchester City

Sergio Agüero är det självklara anfallsvalet för Manchester City. Även Wilfried Bony får spela då och då och med tanke på att den engelska klubben ofta spelar med en anfallare har Edin Dzeko blivit en tredjeanfallare och därför inte alls fått mycket speltid under den senaste säsongen.

Nu uppger The Mirror att Sevilla vill ersätta Carlos Bacca med just Edin Dzeko. Bosniern startade endast 11 matcherför City under den gångna säsongen och även Roma har visat intresse för anfallaren men de har sedan dragit sig ur eftersom de tyckte han var för dyr. Manchester City är sedan tidigare beredda att sälja utländska spelare eftersom de behöver engelsmän, och ska därför vara redo att sälja Dzeko till rätt pris. 29-åringen ska också vara beredd att lämna eftersom han inte får så mycket speltid.

Vad som händer med Edin Dzeko i sommar och i vilken klubb han tillhör när transferfönstret är stängt återstår dock att se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply