Manchester United vill värva Christian Pulisic

Manchester United vill värva Christian Pulisic

Pulisic till United?

Den amerikanske landslagsspelaren som slagit igenom i Dortmund jagas av Manchester United till sommaren.

Den otroliga säsong som Christian Pulisic haft i Borussia Dortmund har gjort att flera av Europas största klubbar vänt blickarna mot spelaren. Det är framför allt lag från Premier League som ska visa intresse där tidigare Chelsea, Arsenal, Liverpool och nu även Manchester United är de som är mest intresserade.

The Red Devils ska vara den klubb som ligger i ‘pole position’ för att få till en övergång och enligt brittisk press Jose Mourinho övertygad om att affären kommer att bli av. Det är The Mirror som kommer med uppgifter om att United ska ha planer på att göra större förändringar i truppen till nästa säsong och att få in bland annat 23-åringen.

SE ÄVEN: Borussia Dortmund löner 2018

Martial i motsatt riktning

Jose Mourinhos plan är att skicka Anthony Martial i motsatt riktning. Fransmannen har inte tagit en startplats under en längre tid på Old Trafford och då han inte finns med i tränarens planer är en flytt mer än trolig i sommar. Martial skulle i så fall gå i motsatt riktning om Pulisic skulle skriva på för United. Även Marcus Rashford förväntas lämna Manchester United i sommar och kan bli en del av affären.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester United stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply