Atlético Madrid i kontakt med Kun Aguero

Atlético Madrid i kontakt med Kun Aguero

Aguero på Simeones önskelista

Enligt spansk radio ska Atlético Madrid vara på jakt efter att försöka värva tillbaka Sergio Aguero.

Sommaren 2011 lämnade Sergio Aguero den spanska huvudstadsklubben Atlético Madrid. Han hade då varit med och vunnit bland annat UEFA Europa League samt UEFA Super Cup med den rödvita klubben och nästa steg skulle komma att bli Manchester City. I engelska Premier League blev det succé direkt och ända sedan dess har Aguero en av de bästa anfallarna i världen. Den numera 29-årige Aguero ser ut att vara på sin sista säsong på Etihad Stadium och nu ska hans nygamla klubb varit i kontakt med honom.

Det är radiostationen Radio MARCA som under natten till torsdag avslöjar att den rödvita klubbledningen ska ha varit i kontakt med spelarens representant för att värdera en övergång under sommaren. Spelaren själv ska vara positiv till en återkomst men både Atlético och Aguero har skjutit fram eventuella förhandlingar till efter sommarens fotbolls-VM i Ryssland.

Atlético Madrid har nu börjat jobba för att få in ersättare till Antoine Griezmann om fransmannen skulle välja att lämna klubben i sommar.

Spelaren sitter på kontrakt med Manchester City till och med sommaren 2020. Det är oklart hur mycket en flytt skulle komma att kosta.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Aguero i City

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply