Dortmund kommer överväga Hummels-bud

Borussia Dortmunds mittbacksstjärna Mats Hummels är en hett eftertraktad man. Nu avslöjar Dortmunds ledning att man tillsammans med spelaren kommer att se över hans alternativ efter säsongen.

Dortmunds lagkapten Mats Hummels har växt fram som kanske Bundesligas bäste försvarare under de senaste åren. Men efter en svag säsong från de svartgula, där man med största sannolikhet missar Europaspel nästa säsong, har han länge ryktats bort från Ruhr-klubben.

Manchester United har tidigare nämnts som en het kandidat till 26-åringens signatur. Och nu avslöjar Dortmunds vd Hans-Joachim Watzke att man skulle överväga ett bud på mittbacken.

– Just nu är detta en helt onödig diskussion, för det finns inga bud på Mats. Om det kommer något, kommer vi att diskutera det internt, det är ett beslut som fattas av BVB, säger Watzke enligt Goal.com.

– För att vara tydlig, Mats vet hur avtalet med oss ser ut. Beslutet om vart han spelar nästa säsong kommer att tas av klubben, fortsätter han.

Ikväll tar Borussia Dortmund emot ärkerivalen Bayern München hemma på Westfalenstadion. En match där de forna Dortmund-spelarna Robert Lewandowski och Mario Götze beräknas komma till spel för bortalaget.

– Precis som vi gjorde med Lewandowski tänker vi långsiktigt med Hummels. Hans kontrakt sträcker sig fram tills 2017, vi behöver inte sälja för att få in pengar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply