Klopps framtid bestämt

bet365

Borussia Dortmunds generaldirektör Hans-Joachim Watzke uttalade sig om tränarens framtid under fredagen.

Det har inte varit någon dans på rosor denna säsong för Jürgen Klopp och hans Borussia Dortmund. Under flera månader låg man på nedflyttningsplats och vid ett tillfälle låg man till och med sist i den tyska ligatabellen. Nu har vinden vänt för Klopp och hans mannar och man ligger nu på tionde plats i Bundesliga, endast fem poäng från Europa League-plats. Jürgen Klopps framtid har länge ifrågasatts och nu uttalar sig klubbens generaldirektör om vad som kommer att hända med tränaren nästa säsong.

– ”Det hela är väldigt klart. Klopp kommer att fortsätta med oss även över nästa säsong på tränarposten” bekräftade han i den tyska tidningen Bild.

Intresse från Real Madrid

Borussia Dortmunds dåliga säsong har inte gått helt omärkt förbi. Flera medier i både Tyskland och Spanien skriver att tränaren kan hamna i Real Madrid nästa säsong. Den spanska huvudstadsklubben sägs inte vara helt nöjd med Carlo Ancelotti och italienaren bekräftade i italiensk tv för ett par dagar sen att han kan komma att lämna Los Blancos för att återvända hem till Serie A för att träna sin gamla klubb AC Milan.

Jürgen Klopps kontrakt med Borussia Dortmund sträcker sig över ytterligare tre år och går ut i juni 2018.

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply