Två drömmål när Sundsvall och Göteborg spelad 3-3

IFK Göteborg stod under söndagskvällen för en fantastisk upphämtning när man vände 3-0 till 3-3 på Norrporten Arena i Sundsvall. Men det var Sundsvall som inledde bäst. I den 14 minuten satte Emil Forsberg 1-0 till sitt Sundsvall,  ett snyggt mål på volleyskott.

i 44:e minuten utökad Sellin Sundsvalls ledning, efter en frispark snappar Sellin upp bollen i straffområdet och dunkade in 2-0 relativt enkelt.

Och efter paus gjorde Emil Forsberg sitt andra mål för kvällen. Efter att Simon Helg snyggt dribblat av sin försvarare utanför straffområdet passar han vidare till en helt omarkerad Forsberg precis utanför straffområdet som tar sig in och skjuter ett relativit enkelt skott som inte var helt otagbart för Erik Dahlin i Göteborgs målet.

Och detta trodde man skulle räcka för att Sundsvall skulle säkra tre poäng, men i den 77:e minuten fick IFK till en reducering. Efter en hörna får Gerzic en slarvig rensning från Sundsvalls försvaret, och Gerzic drar till med ett snyggt skott upp i det högra krysset och det står 3-1 till Sundsvall.

och i den 85:e minuten kommer nästa reducering, efter dålig kommunikation mellan försvaret och Oscar Berglund i Sundsvallsmålet kunde Stiller lobba in 3-2 över en utrusande Berglund.

Och i den 88:e minuten fullbordar IFK kvitteringen, Bjärsmyr får bollen efter ett inlägg från Robin Söder och får på en tafflig träff, men Oscar Berglund är inte beredd och Bollen går in i mål och har hämtat upp sig från 3-0 till 3-3

Målen: 14′ Emil Forsberg, 44’Robbin Sellin, 49′ Emil Forsberg, 77′ Nordin Gerzic, 85′ Hannes Stiller, 88′ Mattias Bjärsmyr