TV: Falcao bakom Atléticos vinst

Diego Simeones Atlético Madrid vann matchen mot Real Valladolid efter två raka förluster mot Rayo Vallecano och Rubin Kazan.

Falcao inledde målskyttet för Madridlaget redan efter 11 minuter efter att ha varit framme på en retur. Därefter hade Valladolid inte mycket att säga till om och laget hade inte ett enda avslut under de första 45 minuterna. De instabila spel som Atlético visat upp under de två senaste matcherna var som bortblåst då man hade de två ordinarie mittbackarna Diego Godín och João Miranda från start.

Drygt tio minuter in i den andra halvleken utökade den omtalade Diego Costa till 0-2 efter ett slarivt försvarsspel av Valladolid. Vid detta tillfälle räckte det inte för Miroslav Djukic, Valladolids tränare att sätta in den nickstarke Manucho i anfallet då Valladolid knappt skapade någonting framåt.

Atlético spelade mest av den andra halvleken och innan domaren blåste av matchen hade Cristian Rodríguez gjort 0-3 efter att Valladolid försvaret återigen gjort en försvarsmiss.

Matchen innebar att Atlético bryter sin negativa svit med åtta matcher utan vinst på bortaplan.

Svenske Daniel Larsson spelade hela matchen för Valladolid.