Uppgifter: Arda Turan till Besiktas

Uppgifter: Arda Turan till Besiktas

Enligt medier i Turkiet finns intresse

Barcelonas strålande mittfältare Arda Turan, som dessvärre inte fått särdeles mycket speltid, kan stå inför ett klubbyte och enligt uppgifter från Turkiet så skall de turkiska mästarna Besiktas vara väldigt intresserade av turkens tjänster.

Det har under en tid cirkulerat rykten gällande Barcelonas mittfältare Arda Turan. Han kom till den katalanska storklubben under förra sommaren, efter en strålande säsong – sammanlagt fyra i klubben – i Atletico Madrid ville han prova på någonting nytt. Men på grund av Barcelonas transferembargo fick Turan inte lov att spela en officiell match förrän i januari i år. På säsongens andra halva blev det enbart ett par matcher spelade för turken och han har mest fått se sig sitta på bänken, något som säkerligen inte stod i hans planer.

Sedan tidigare har Arsenal anmält sitt intresse för mittfältaren och uppgifter från Turkiet och Spanien säger att den turkiska storklubben och nyblivna mästarna Besiktas även de skall vara väldigt intresserade skriver AS. De skall vara intresserade av att förhandla med Barcelona för ett säsonglångt arrangemang för den turkiske landslagsmannen.

Det är något förvånande om Turan faktiskt skulle komma att gå till de turkiska mästarna, då den 29årige mittfältaren växte upp i Galatasaray och representerade den turkiska klubben i nästan tio år innan han begav sig till Spanien och Atletico Madrid, och Besiktas är en av de bittraste rivalerna till Gala. Dock skall spelaren själv ha uttalat sig och gjort tydligt att han har få sympatier för Gala nu för tiden. Ett par veckor tillbaka skall Turan även ha varit i kontakt med Dortmund då de också uttryckt ett intresse i mittfältaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply