Trots ryktena – Höwedes blir kvar i Schalke

Benedikt Höwedes har varit en jagad man under sommarens transferfönster. Premier League-klubbar, som bland annat Arsenal, har varit på jakt efter mittförsvararen efter VM, och mycket talade för att 26-åringen efter sommarens transferfönster skulle hamna utanför tyska Bundesliga.

På fredagseftermiddagen uppgav dock Deutsche Pressagentur, att mittförsvararen inte kommer att lämna sitt Schalke. Backen har tidigare hintat om att han vill spela utomlands i framtiden, men enligt tidningen är han redo att fullfölja sitt kontrakt, som går ut i 2017.

– Det finns alltid en massa rykten inom fotbollen, speciellt om du är en VM-spelare. Jag är dock inte på väg någon annanstans just nu, sade Höwedes till källan och fortsatte:

– Just nu är jag en Schalke-spelare. Jag har spelat i klubben sedan jag var 13 år och hade inte gjort det om jag inte älskade klubben. Givetvis har jag sagt att jag någon gång vill spela utomlands – uppleva ett nytt språk, en ny klubb och en ny miljö – men det finns gott om tid kvar till att göra det, avslutade mittförsvararen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply