Tre nya poäng för Sunderland

Kvällens mörka decembermatch på Stadium of Light startade hårt och snabbt med ett kliniskt halvvolleymål, utav hemmalagets James McClean.
Efter detta skede var ingen längre blyg och de båda lagen kunde få igång ett anfallsspel – den enes mer effektiv än den andres. 

Matchens andra strut landade i kassen i den 28:e minuten. Danny Rose kom från vänsterkanten och slog en vass boll inåt i boxen. Bollen rullade längs marken, framför fötterna på en bakåtvänd Steven Fletcher, som klackade in bollen i mål!

Men trots ett 2-0 underläge så fortsatte Reading att kämpa och skapa chanser. Men tack vare starkt försvarsspel och en enastående insats av Mignolet, i Sunderlandmålet, så lyckades Sunderland hålla tätt.
Men trodde du att det var slut där? – Det trodde jag med. Men nejdå! I matchens slutskede lyckades Sunderland kontra upp bollen till Stephane Sessegnon, som rundar både backar och målvakt innan han petar in bollen i mål. Detta blev även kvällens sista och satte även punkt för denna match, som slutade 3-0 till hemmalaget, Sunderland.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply