Toulouse hänger på toppen i Ligue 1

Toulouse som inte hade förlorat mot Nancy sedan säsongen 2007/08 gjorde inte sina fans besvikna när man förlängde sviten och tog en betydelsefull seger borta mot Nancy. Båda lagen var obesegrade inför matchen efter två omgångar och det skulle bli en kamp i 90 minuter om vem som skulle bryta vems svit.

Toulouse dominerade den första halvleken och kunde mycket rättvist gå till halvtidsvila med en 1-0-ledning efter att Moussa Sissoko nätat för ”TFC” redan i den 11:e minuten.

Den andra halvleken blev jämnare och det blev flera chanser åt båda hållen. Toulouse målvakt Ali Ahamada gjorde dock en jättebra match och Nancy kunde inte kvittera trots flera farliga målchanser. Matchen slutade 0-1 och Toulouse gick därmed upp på en tredje plats, i en haltande tabell.