Tottenham in i jakten på Memphis Depay

Tottenham in i jakten på Memphis Depay

Memphis Depay på Tottenhams önskelista

Enligt Liverpool Echo ska Tottenham vara intresserade av att värva Memphis Depay från Manchester United där han inte alls lyckats under Jose Mourinho.

Memphis Depay har ännu inte startat för Manchester United sen José Mourinho anslöt till klubben och det mesta pekar på att spelaren inte har någon framtid på Old Trafford, dit han kom inför förra säsongen. Depay värvades in under Louis van Gaals ledning men efter att holländaren fått lämna kavajen har det endast gått utför för holländaren som många jämförde med Cristiano Ronaldo.

Denna säsong har det endast blivit fyra inhopp i ligaspelet, på totalt 20 minuter men trots den sparsamma speltiden har flera engelska klubbar visat intresse för att värva holländaren, detta redan i vinter.

Det senaste namnet på listan över intresserade är Tottenham Hotspur som sägs komma att kontakta Uniteds klubbledning och fråga sig för om spelarens tjänster.

Jagas även av Everton

Enligt Sky Sports sägs spelaren jagas av Everton som sägs vilja antingen låna eller köpa loss holländaren vars säsong inte ser ut att bli vad han tänkt sig. Klubben som spelar sina hemmamatcher på Goodison Park är dock inte ensamma om att ha visat intresse för spelaren. Enligt tv-kanalen har en mängd klubbar hört av sig för att fråga om spelarens situation och Depay har nu en hel lista med klubbar att välja mellan, om det skulle bli så att han lämnar Manchester i vinter. Lag som AC Milan, Juventus, AS Roma, Sunderland, Wolfsburg, Spartak Moskva och Galatasaray ska alla ha frågat efter spelaren vars kontrakt med Manchester United sträcker sig till och med sommaren 2019.

Även Schneiderlin kan lämna

Fransmannen Morgan Schneiderlin ser även han ut att få ny klubbadress i vinter, detta då Everton med Ronald Koeman i spetsen ska vara intresserad av 27-åringen som inte haft någon vidare lycka sedan sommaren.

Det är oklart vilka spelare som Jose Mourinho vill plocka in under januarifönstret men efter kräftgången under hösten kommer vi troligen få se flertalet ändringar i truppen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply