Topp 10: Roliga, konstiga och generösa Mario Balotelli

Officiellt: Mario Balotelli till Marseille

Några roliga bilder på Balotelli

Roliga, konstiga och generösa Mario Balotelli. Här har vi några roliga bilder på Balotelli. Frågan är ifall vi får vi se liknande händelser i Milan?

10. Balo? F***ing hell!

Roberto Mancini påpekade nyligen hur trött han är på att få frågor om Mario Balotelli. Här kan ni höra den ”barnförbjudna” presskonferensen.

9. Mario dyker upp från ingenstans

Inter hade en presskonferens där man presenterade Andrea Stramaccioni som klubbens nya tränare. Gissa vem som avbryter? Ja, du hade rätt. Det är Mario Balotelli som avbryter presskonferensen.

8. Du får inte skolka!

Efter en träning med Manchester City så skulle Mario skriva en autograf till en pojke utanför träningsanläggningen. Balotelli passade på att fråga pojken varför han inte var i skolan, och pojken svarade att han skolkar eftersom han blir mobbad i skolan. Då valde Mario att besöka skolan för att konfrontera mobbarna.

7. Missen på försäsongen

I en träningsmatch mot LA Galaxy kom Mario fri med målvakten. Istället för att enkelt lägga in bollen försökte han sig på ett konstnummer. Det blev för mycket för Mancini som genast bytte ut Balotelli. Hans reaktion? Argumentera med tränaren, sura på bänken och kasta in en vattenflaska på plan.

6. Bråket med tränaren

Roberto Mancini har flera gånger försvarat Balotelli och menat att han har tålamod med italienaren. Dessa bilder tyder på något annat.

5. Generösa Balotelli

Efter att ha vunnit 25 tusen euro så gav han bort en del till en prostituerad kvinna utanför casinot.

4. Fyrverkerierna i badrummet.

Hur laddar Mario Balotelli inför en viktig match? Jo, genom att skjuta fyrverkerier i sitt egna badrum.

3. För att jag är rik!

Balotelli var inblandad i en trafikolycka där polisen märkte att han gick runt med en massa pengar. När polismännen frågade varför han gjorde det så svarade han: ”För att jag är rik

2. Varför alltid jag?

Italienaren gjorde två mål när Manchester City besegrade Manchester United med 6-1 på Old Trafford. Då passade han på att ställa denna fråga.

1. Problemet med västen

Visst, alla fotbollsspelare är inte så smarta. Men Balotelli tar det till en helt annan nivå.

Kort därefter skämtade Edin Dzeko om incidenten.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply