Toni ser fram emot skalp i Turin

bet365

Luca Toni är ett barndomsfan av Juventus och han även med en kort sejour där, säsongen 11/12. Efter en kort sträcka i Saudiarabien är han nu tillbaka mot Juventus, fast nu för sin nuvarande klubb Fiorentina. Men han ser fram emot att ta en historisk seger mot Juventus.

-Jag var ett Juve-fan som ung men när jag flyttade till Modena höll jag automatiskt på dem, förklarar Toni för Corriere dello Sport och fortsätter: Jag skadade mig i den andra matchen när jag spelade i Juventus, men Del Neri sade åt mig att inte ge upp. Men sen kom Antonio Conte in och sade åt mig att packa mina väskor.

-Vi kan skapa historia i Fiorentina. Vi är starka och kan ge alla motstånd mycket trubbel. Inget lag har riktigt dominerat mot oss, vi är oftast dem som styr.

Men Fiorentinas tränare, Vincenzo Montella är inte allt för optimistisk inför matchen. Han menar att hans lag måste vara absolut perfekt mot Juventus, men menar att rivaliteten mellan klubbarna inte kommer gå överstyr i mötet.

-Vi har förberett oss väl och måste vara perfekta i matchen. Det är sant att rivaliteten mellan klubbarna har ökat på senaste tiden, men vi ser det endast som en sportslig rival, inget annat. Vi måste göra om det till positiv energi, inte arrogans.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365