Tobias Hysen lägger ner karriären

Göteborgsstjärnan: “Orkar inte mer nu”

Ett av IFK Göteborgs största namn under många år lägger skorna på hyllan. Nu orkar inte “Tobbes” kropp med, säger han själv.

Det har varit en lång och intressant karriär, somt tagit minst sagt många turner. Men nu verkar inte orka längre. För i ett officiellt uttalande så säger IFK-profilen så här.

– Jag kan inte göra det jag vill längre – kroppen säger ifrån, säger han enligt Sportbladet.

Tobias Hysen lägger ner karriären

Vad blir framtiden?

LÄS MER OM Allsvenskan: DPrispengar Allsvenkan – fördelning av prispengar

– Det ju inte över än och jag vill vänta med att ta ett ordentligt avsked, för att istället kämpa stenhårt med min rehab och vara med och fajtas om speltid i omgångarna som är kvar efter nästa landslagsuppehåll. Jag tyckte dock tidpunkten var lämplig att meddela att det inte blir någon fortsättning på plan för min del efter 2018. IFK Göteborg kommer jag däremot aldrig att släppa.

– Jag har tagit beslutet att lägga av efter den här säsongen, men är inte riktigt färdig med min aktiva karriär i IFK Göteborg, säger han till IFK:s officiella hemsida.

Exakt vad framtiden har att erbjuda för “Tobbe” är dock inte klart. Det har bland annat ryktats om att han ska påbörja en tränarkarriär. Men just verkar det bara som om Hysén vill ta det lugnt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply