Tim Howard ser slutet på karriären

Den amerikanske landslagsmannen Tim Howard storspelade i VM och har gjort detsamma de senaste säsongerna i Everton i Premier League och är ytterligare ett bevis på att målvakter kanske är som bäst när de passerat 30-sträcket.

Men Howard börjar se sitt slut på karriären. Han har nämligen avslöjat att han, vid 39 års ålder, kommer att lägga av med fotbollskarriären:

”Jag kommer att vara 39 år vid nästa världsmästerskap. Mitt kontrakt med Everton kommer att ha avslutats då och jag kommer att vara klar med fotbollen,” berättade han för Sky Sports.

”Det finns andra saker jag vill göra. Spelet har varit bra för mig och jag tror det blir en bra timing att ta avsked från sporten då.”

”Jag vet inte exakt vad jag kommer att hitta på, kanske testar jag att bara ha ett tråkigt liv för en tid, vem vet? Jag vill ha olika alternativ och något annorlunda när jag är hemma.”

”Fotbollen har varit fantastisk för mig och att få avsluta hos Everton efter 13 år i klubben och kanske även ett till mästerskap vore härligt.”

”Jag vill göra många olika saker för det lokala samhället och vara normal, komma bort från det allmäna ögat för ett tag.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply