Tevez planerar flytt till Boca Juniors

Den 28-årige anfallsstjärnan Carlos Tevez börjar komma till åren, och har redan börjat fundera på att flytta hem till sitt hemland Argentina. Enligt brittiska uppgifter har spelaren tänkt nobba det kontraktsförslag som Manchester City förbereder, i förhoppning om att kunna flytta hem tidigare. Men enligt hans eget uttalande lär en förlängning ske, och först efter det kommer återkomsten till Boca Juniors.

”Jag har ett år kvar på mitt kontrakt med Manchester City och de vill att jag ska skriva på för två säsonger ytterligare”, säger strikern till The Mirror. ”Jag skulle föredra att åka hem, men det är väldigt svår för City vill inte lämna mig för ingenting.”

”Jag kommer stanna i Europa de två säsongerna och sen åka tillbaka”, menar Tevez. ”Bocas president säger alltid att dörren står öppen för mig, och jag kan knappt bärga mig tills jag får dra på mig deras tröja igen.”

Den forne Manchester United-spelaren passar även på att skicka en passning mot en ”tråkig” match i Premier League, medan han hyllar ett argentinskt toppmöte med klubben han önskar sig spela i tills han pensionerar sig från fotbollen.

”Jag vill avsluta min karriär med dem”, fortsätter han. ”Det är min dröm och min familjs dröm likaså. Jag skulle föredra att spela med dem mot River Plate än att spela med City mot Fulham. Men jag är under kontrakt och jag måste vara här i England.”

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply