Uppgifter: Bacca nära Milan

bet365
bet365

Carlos Bacca mycket nära en flytt till San Siro

Carlos Bacca är mycket nära att skriva på för Milan. Enligt hans agent ska en överenskommelse redan vara gjord och Bacca väntas presenteras inom de närmaste dagarna. Enligt rapporter kommer Bacca skriva på ett femårskontrakt med den italienska klubben.

Carlos Bacca kommer alltmer närmare en flytt ifrån Sevilla. Klubbar över hela Europa har jagat den colombianske anfallaren som avgjorde Europa League-finalen tidigare i år med två mål. Nu kommer uppgifter från spelarens agent som säger att Bacca har accepterat en flytt till Milan och att en överenskommelse redan ska vara färdig. Dessutom ska Milan och Sevilla kommit överens om en övergångssumma för Bacca. Enligt uppgifterna ska Milan betala 30 miljoner euro för colombianens tjänster. Det kan dock komma att bli 22 miljoner euro plus Milan-försvararen Adil Rami.

Läkarundersökning inom 72 timmar

La Gazzetta dello Sport skriver idag att Bacca kommer genomgå den obligatoriska läkarundersökningen inom de två till tre närmaste dygnen. Bacca befinner sig just nu i Sydamerika där han spelat Copa America med sitt Colombia men efter att ha blivit utslagna av Argentina, ska Bacca nu vara tillgänglig för en läkarundersökning.

Bacca väntas få ett femårskontrakt med Milano-klubben och en årslön på 2,5 miljoner euro, en summa som kan stiga till 3,5 miljoner euro beroende på prestationer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply