”Vidal klar för Arsenal”

Enligt chilenska DIRECTV Sport är Arturo Vidal klar för Arsenal

Arturo Vidal är klar för Arsenal. Iallafall om man ska tro den chilenske journalisten Hernan Feler på DIRECTV Sport. Enligt honom ska en övergång redan vara klar och mittfältaren väntas presenteras efter Copa America. Enligt La Stampa betalar Arsenal 21 miljoner pund för Vidal.

Förra sommaren var det Manchester United som ryckte och slet för att få loss Arturo Vidal från Juventus. Då pratades det om summor upp emot 60 miljoner pund. Men någon övergång blev det inte. Nu kan dock en övergång till Premier League vara på gång för Vidal. Men inte till Manchester United utan till Arsenal, som även de tidigare försökt värva mittfältsstjärnan. Och ska man tro den chilenske journalisten Hernan Feler så ska en övergång redan vara klar.

Feler, som skriver för DIRECTV Sport menar att Vidal redan är överens om ett femårskontrakt med Arsenal och att övergången väntas bli officiell efter att Copa America är slut. Enligt uppgifter betalar Arsenal bara 21 miljoner pund för 28-åringen, det uppger La Stampa.

Och enligt flera inbitna Arsenal-fans på Twitter ska källan vara hyfsat trovärdig. Enligt dem var det nämligen herr Feler som ”brejkade” Alexis Sanchez övergång från Barcelona till just Arsenal förra sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply