Sergio Agüero kan lämna Manchester City i sommar

Sergio Agüero kan lämna Manchester City i sommar

City kan sälja Agüero i sommar

Enligt brittisk press ska argentinaren inte vara nöjd med den speltid han fått på senaste och vill därför lämna Etihad Stadium i höst.

Sen ankomsten till Manchester City sommaren 2012 har Sergio Agüero varit en av lagets viktigaste spelare och stått för många viktiga mål i den ljusblåa tröjan. Argentinaren sköt bland annat ligaguldet till klubben 2012 och har sedan dess bara blivit bättre för var säsong som gått.

Sergio Agüero har alltid haft en cementerad startplats i Manchester Citys elva men efter Pep Guardiolas ankomst har det inte varit lika självklart för spelaren. Guardiola tog över tränarposten i klubben sommaren 2016 och sedan dess har det varit flera turer king spelarens plats i startelvan.

Nu ser Agüeros framtid i klubben ut att vara allt mer osäker och då anfallaren inte vill riskera att tappa en plats i den argentinska VM-truppen kommer han och klubbledningen ha ett möte efter säsongen för att se över situationen.

Agüero har tidigare erkänt att han vill flytta tillbaka till Argentina och Independiente om det inte skulle bli någon fortsättning i Manchester City, något som ser ut att kolla allt närmre och närmre.

SE ÄVEN: Det kan Aguero tjäna i Manchester United

Kan gå till Manchester United

För nu ryktas det om att Zlatan inte kommer få förlängt med Manchester United, samtidigt som klubben letar efter en ersättare. Tidigare har det spekulerats om att hans ersättare finns i Atletico Madrid och att United ska betala en miljard kronor för Antonie Griezmann i sommar.

Dock verkar det som om ersättaren finns närmare än väntat. För de trovärdiga Sky Sports skriver under dagen att Manchester-klubben nu verkar jaga Citys superstjärna Kun Aguero. Exakt hur mycket han skulle komma att kosta är dock oklart. Oavsett vad skulle även övergången, som ofta beskrivs som den förbjudna övergången, röra upp heta känslor i Manchester.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply