Swansea tog poäng mot Manchester United

Swansea tog emot Manchester United på Liberty Stadium denna söndagseftermiddag i Wales.

Manchester United skulle spräcka nollan efter 15 minuter. På Robin van Persies hörna nådde oväntat nog, lille Patrice Evra högst och kunde skarva in bollen via den bortre stolpen in i mål.

Precis efter Evra’s ledningmål skulle Jonathan de Guzman ha fått ett friläge men en mycket tveksam avblåsning gav United frispark när Michu, enligt domaren, stängde Phil Jones och hindrade denne från att stoppa de Guzman.

Kvitteringen kom i den 28:e minuten. Swansea stod för ett mycket vackert anfall där de Guzman kom fri från högerkanten, avlossade ett skott som de Gea släppte retur på rakt ut i mitten och Michu kunde trycka in bollen i kamp med två United-försvarare.

Både lagen hade några chanser var att avgöra matchen, men Wayne Rooney kunde inte förvalta ett snett-inåt-bakåt-spel uten skottet gick rakt på Vorm i Swansea-målet. Även Jonathan de Guzman hade ett gyllene läge att avgöra matchen men istället för att spela bollen tog han ett avslut från en väldigt snar vinkel som de Gea kunde avvärja enkelt.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply