Uppgifter: Jordan Larsson går till NEC Nijmegen

Uppgifter: Jordan Larsson går till NEC Nijmegen

Jordan Larsson lämnar Helsingborg

Jordan Larsson ser ut att byta klubb i vinter. Spelaren lämnar Helsingborg för NEC Nijmegen i Nederländerna, enligt Expressen.

Jordan Larssons framtid i Helsingborg har diskuterats sedan klubben åkte ut ur Allsvenskan. 19-åringen har bland annat ryktats vara på väg till Feyenoord. Nu verkar det som att anfallarens nya klubb är klar. Dock så verkar det som att svensken går till ett annat nederländskt lag. Larsson kommer att flytta till NEC Nijmegen, skriver Expressen.

Övergången till NEC ska vara i stort sett klar. Det sägs dock återstår några få detaljer innan Larsson kan officiellt presenteras som en ny spelare för klubben.

Det har tidigare ryktats om att den Larsson varit på besök hos den nederländska föreningen.

Helsingborg bekräftar inte

Representanter för Helsingborg vill dock inte bekräfta att övergången är klar.

– Vi har gett Jordan (Larsson) tillåtelse att prata med andra klubbar. I övrigt så kan jag just nu inte kommentera vilken klubb eller vilka klubbar som han utöver HIF pratar med. Han har semester och får befinna sig var han vill, säger Per-Ola LjungHelsingborgs tränare, till Fotbollskanalen.

Anlände 2014

Larsson har spelat för Helsingborg sedan sommaren 2014. Då lämnade han stadskollegan Högaborg för att flytta till HIF. Efter över två år på Olympia talar nu det mesta för att spelaren flyttar till Nederländerna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply