Martin Mutumba till Åtvidaberg?

Martin Mutumba till Åtvidaberg?

Åtvidaberg vill hämta in Martin Mutumba

Klubbens nye ordförande Muharrem Demirok säger till FotbollDirekt.se att man tittar på möjligheten att hämta in Martin Mutumba.

Efter en dålig inledning av Åtvidaberg är man nu ut att vara på väg upp i tuppen av tabellen, detta med ett väldigt ungt lag. På de fem senaste matcherna har man tre segrar och en oavgjord och till sommaruppehållet ska man vilja hämta in förstärkning. Ett namn som är aktuellt är den före detta guldhjälten för AIK Martin Mutumba som för närvarande är kontraktslös men tränar med AIKs U19-lag.

Nu säger Åtvidabergs ordförande Muharrem Demirok till FotbollDirekt att en kontraktering av Mutumba kan komma att bli aktuell.

– Vi har diskuterat hans namn. Han är otroligt intressant och ett namn som kan bli aktuellt för oss om han är intresserad, öppnar i dag Åtvidabergs ordförande Muharrem Demirok för FD.

– Nej, vi har inte kontaktat honom ännu men det kan som sagt bli aktuellt. Är han intresserad och vill ha speltid så vi intresserade. Det är en stor personlighet och en spelare som har så mycket erfarenhet. Han är ju fortfarande bara en 30-åring, en sådan här spelare ska inte gå klubblös, anser Åtvids nye ordförande.

På frågan om man kommer kontakta spelaren svarar Demirok följande.

– Det kan mycket väl bli så. Vi som liten klubb som bygger nytt som vi gör måste våga titta på oväntade lösningar, säger han och flirtar till lite extra:

– Och jag tror han skulle passa här. Dels så har vi många från Stockholm här och så är jag ju själv en kille från förorten, jag tror vi skulle klicka direkt, säger Demirok och skrattar till.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply