Officiellt: Marcus Pode tillbaka till Trelleborgs FF

Officiellt: Marcus Pode tillbaka till Trelleborgs FF

TFF skriver kontrakt med Marcus Pode

Anfallaren som tidigare spenderat tre år i klubben och gjort totalt 63 matcher för Trelleborg är nu tillbaka efter tre år i andra klubbar runt om i Sverige.

På måndagen stod det klart att Marcus Pode skriver på för Trelleborgs FF. Anfallaren har tidigare haft en fin sejour i klubben mellan 2009 och 2011 innan han lånades ut till Mjällby.  Han återvänder till Skåneklubben efter att kontraktet med ÖSK gått ut och har nu kommit överens om ett kontrakt med Superettan-klubben. Kontraktslängden är fortfarande okänd.

Marcus Pode inledde sin fotbollskarriär i Malmö FF 2005 innan han 2007 flyttade till danska FC Nordsjælland för att bli utlandsproffs. Efter två år i grannlandet återvända Pode till Sverige för spel i Trelleborgs FF där det totalt blev 63 matcher under en treårsperiod. Han har även spelat i både Mjällby och Örebro SK men nu är han alltså tillbaka på Vångavallen och för att hjälpa TFF upp i Allsvenskan igen.

– Trelleborgs FF ser i Marcus Pode en anfallsspelare av rang med stor allsvensk rutin och god kännedom om klubben sen tidigare. Vi hälsar med stor glädje honom välkommen tillbaka till TFF, vars lagbygge inom kort väntas bli komplett för 2016, skriver TFF på sin hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply