bet365

Uppgifter: Malmö FF lägger bud för att värva Antonio Colak

Uppgifter: Malmö FF lägger bud för att värva Antonio Colak

Antonio Colak har gjort succé efter inlåningen till Malmö FF. Nu sägs de regerande svenska mästarna ha lagt ett bud för att köpa loss anfallaren.

I tisdags skickade Antonio Colak sitt Malmö FF på egen hand till playoff i Champions League. Kroaten stod för två mål i bortamötet med Rangers FC vilket innebar att MFF vann dubbelmötet med totalt 4-2. Succén för Colak har gjort att Malmö FF bestämt sig för att presentera ett bud på spelaren för att göra flytten permanent. Skåningarna har en köpoption på tre miljoner euro, en prislapp man nu försöker att sänka.

Enligt grekiska Sportime ska Malmö FF ha presenterat ett bud på 2,5 miljoner euro för att knyta till sig Colak. Samtidigt ska PAOK, klubben som spelaren tillhör, ha gjort klart att man inte tänker sänka prislappen en enda krona. Istället anser man att Colaks värde har stigit efter de senaste månadernas insatser.

Tidigare har det kommit uppgifter om att spelaren har en lön på 450 000 i månader.

Colak har under sin tid i MFF stått för 12 mål och en assist på 18 matcher.

I playoff till Champions League ställs nu Malmö FF mot Ludogorets i ett dubbelmöte. MFF börjar på hemmaplan den 18 augusti med returen en vecka senare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply