bet365

Robin Olsen redo att lämna Malmö FF

”Det känns som det är dags att ta nästa steg”

Den svenske landslagsmålvakten Robin Olsen berättar för Matchdax att tiden i Malmö FF snart kan vara förbi.
— Jag är redo, säger han till Matchdax.

De regerande mästarna Malmö FF:s målvakt Robin Olsen, som i dagsläget är i Stockholm med det svenska landslaget inför den viktiga EM-kvalmatchen mot Montenegro, har ryktats flitigt bort från den allsvenska storklubben i vår. Nu berättar huvudpersonen själv för Matchdax, i samband med dagens presskonferens på Stockholm Stadion, att han är redo för proffslivet.
— Det känns som jag är redo. Jag har tagit kliv varje år jag varit i Malmö känns det som och i höstas gick vi till gruppspel i Champions League och vann SM-guld. Det är så högt man kan komma här och jag vill prova på att gå vidare.

”Jag ska se över alternativen”

Flera rykten har placerat Skåne-lagets förstemålvakt i den turkiska ligan, samtidigt som det rapporterats om att landslagets förstemålvakt Andreas Isaksson kan bli den som ersätter honom. Robin Olsen förklarar dock att han inte har bestämt sig för var han kommer spela efter Malmö FF.
— Det håller jag öppet, jag ska se över de alternativ som finns, säger han till Matchdax.

Matchdax: Lämnar du Malmö nu i uppehållet?

— Det får vi se, det känns som det är dags. Jag har varit i Malmö i fyra år, jag har vunnit två SM-guld. Jag började som tredjemålvakt och vandrat uppåt, jag utvecklats mycket och det känns som det är dags att ta nästa steg.

Inför söndagens EM-kval är det i dagsläget osäkert hur det ligger till med Andreas Isaksson som drog på sig en skada i landskampen mot Norge. Och Robin Olsen berättar att han är redo att hoppa in om möjligheten skulle dyka upp.
— Det tycker jag, jag fick chansen mot Iran förra samlingen och jag tyckte det gick bra. Jag hoppas jag får chansen, det gäller att jobba hårt nu på träningarna så jag fortsätter att hålla mig i form och även utvecklas dag för dag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply