bet365

Magnus Eriksson lämnar Malmö FF

Magnus Eriksson lämnar Malmö FF efter två år i klubben och flyttar till Kina

Malmö FF har accepterat ett bud från kinesiska Guizhou Renhe Football Club på Magnus Eriksson. Det skriver klubben på sin officiella hemsida. Eriksson har spelat samtliga matcher för MFF sen han kom för två år sedan och har fått spela både mittfältare och anfallare. Eriksson har under sin tid i Skåneklubben vunnit två SM-guld och två supercupguld samt spelat i Champions League Gruppspel. År 2013 blev han utsedd till Allsvenskans mest värdefulla spelare och målet mot Salzburg i CL-kvalet blev utsett till årets mål 2014

Spelaren själv kommenterar flytten på följande sätt:

– Jag har många att tacka för min underbara tid som jag haft i MFF. Sedan den dagen jag skrev på har jag blivit väl omhändertagen. I MFF pratar man mycket om MFF-familjen och att det skulle ta en dag att känna sig som en i familjen hade jag aldrig trott. De två åren som jag fått ÄRAN (för det är verkligen det) att bära Malmö FF-tröjan har jag njutit varje sekund.

Jag har blivit otroligt bortskämd när det kommer till att förlora, det hände inte så många gånger i MFF-tröjan. Istället har jag blivit bortskämd med framgång, titlar och otroliga supportrar. Samtidigt som gemenskapen inom MFF blivit starkare och starkare. I MFF-tröjan har jag (vi) 100% när det gäller SM-guld, det hade jag inte vågat hoppas på. Ännu mindre hade jag vågat hoppas på att i den himmelsblåa tröjan spela Champions League. Men allt det lyckades vi med och mina två år i MFF kunde inte gått så mycket bättre. Tillsammans gjorde vi det ingen trodde.

Nu är det dags för ett nytt kapitel i mitt liv. Jag vill tacka för de två åren som jag haft tillsammans med er. Två otroliga år som enkelt kan beskrivas som de två bästa i mitt liv. För mig börjar en ny resa, för MFF börjar en ny resa mot både SM-guld och Champions League-spel.

Från hjärtat önskar jag ett stort lycka till och jag kommer alltid att vara med er. En vacker dag ser ni mig igen.

Guld är himma om några månader igen!

Stort TACK!

/ Magnus Eriksson 7”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply