Officiellt: Rasmus Elm förlänger med Kalmar FF

Officiellt: Rasmus Elm förlänger med Kalmar FF

Elm förlänger med ytterligare ett år i Kalmar

Trots drömmar om nya utomlandsäventyr väljer Rasmus Elm att förlänga sitt kontrakt med Kalmar. I dag blev det klart att mittfältaren kommer att spela i allsvenskan även nästa säsong. 

– Det känns jättebra att ha förlängt med Kalmar FF i ett år till och jag ser fram emot nya utmaningar, säger Rasmus Elm till klubbens officiella hemsida. 

Efter år av problem med en magsjukdom återvände Rasmus Elm till Sverige och Kalmar FF 2015. Mittfältaren har sedan dess långsamt tagit sig tillbaka och var förra säsongen en bärande spelare på lagets mittfält. Det kommer därför som ett glädjebesked för klubben att man lyckats knyta åt sig den förre landslagsstjärnan i ytterligare ett år.

– Kontraktet är skrivet över ett år. Vi är glada att fortsätta samarbetet tillsammans med Rasmus. Nu ska vi fortsätta säsongen 2017 som vi avslutade den 2016. Känns bra att vi kan fortsätta hålla truppen intakt och det är en stor pusselbit som faller på plats i och med Rasmus förlängning, säger klubbens sportchef Thomas Andersson-Borstam till Kalmars hemsida.

Drömmer om spel utomlands

För Rasmus Elm kvarstår dock drömmen om spel utomlands igen.

– Det känns jättebra att ha förlängt med Kalmar FF i ett år till och jag ser fram emot nya utmaningar. Sen finns fortfarande ambitionen och förhoppningen kvar om ett nytt äventyr men skulle det inte bli så så känns det kanon att mitt nästa år blir här hemma, säger Rasmus Elm.

Rasmus Elm har 39 landskamper för Sverige på sin meritlista.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply