Inför Falkenberg borta – vem ersätter Kennedy?

Tänkte slänga iväg ett kort inlägg inför kvällens möte mot nuvarande serieettan Falkenberg, en match av stor betydelse för att kunna klättra till Allsvenskan. För er som ännu inte hunnit snappa upp nyheten så gick Gregg Berhalter nyligen ut med att Kennedy kommer, på grund av en lårskada, att missa detta tungviktsmöte. Skadan sägs även vara så pass allvarlig att han kan vara borta i upp till ytterligare en vecka, om man väljer att tro fotbollskanalen. Så den stora frågan i alla Bajares huvuden inför kvällen lär ju vara vem som kommer att ersätta Kennedy? Jag tänkte därför underlätta era kringliga tankebanor genom att dra igenom möjliga ersättare och vad de kan bidra med för kvällen.

Egentligen så har vi två möjliga alternativ: Lallet, Rynell eller ett yngre, oprövat kort.
Lallet må vara mer specificerad på vänsterkanten och har under årets säsong inte fått byta av Kennedy så värst mycket, utan snarare Carlsson ute på vänsterkanten. Men frågan är om det inte är i en match som denna han borde starta? Lallet besitter ett enormt krigande, grönvitt Bajenhjärta och kommer garanterat att jobba röven av sig i Kennedys frånvaro. Hans fighting spirit är lagets i särklass största och det är kanske just det som vi har saknat i de tidigare matcherna? Absolut en potential ersättare.

Sen har vi ju Rynell. Fick speltid regelbundet under den föregående säsongen men har tillsammans med Lallet, fått nöta bänk i samband med inköpet av Kennedy och Carlsson. Kan se detta som en chans för att visa upp sig på nytt och lär även slita hårt för att kunna utmana om en framtida plats i startelvan. Dessutom är han snabb som stryk och genom att sätta in honom från start så får man ett ruggigt kvickt yttermittfält, då man antagligen lär fortsätta med Carlsson på vänsterkanten.

Sen sist men inte minst har vi även ett oprövat wild card. Hammarby har en ganska bred trupp av unga spelare och bland dessa finner vi den vindsnabbe Nicklas Lindqvist, som trots allt skulle kunna vara en möjlig ersättare –  även om de ovanstående känns mer aningen troliga.

Välj själva vad ni tror kan funka bästa och hoppas att det underlättade. Klockan 19:00 är det avspark på Falkenbergs IP, eller på TV4Sport för dig som ser det hemma.

Forza Bajen!

Christian Sundqvist

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply