Uppgifter: Frankfurt lägger bud på Lucas Bergvall

Uppgifter: Frankfurt lägger bud på Lucas Bergvall

Storklubbarna flockas kring Djurgårdens supertalang Lucas Bergvall. Nu sägs Eintracht Frankfurt ha lagt ett bud på mittfältaren.

Huggsexan om Lucas Bergvall fortsätter. FC Barcelona är väldigt intresserade av spelaren och har presenterat flertalet bud för att försöka knyta till sig mittfältaren så snart som möjligt. Samtidigt får man nu konkurrens av Eintracht Frankfurt som sägs ha lagt ett bud på Bergvall.

Enligt Relevo ska Frankfurt ha presenterat ett bud på Bergvall värt 8,4 miljoner euro (nästan 95 miljoner svenska kronor). Samtidigt som FC Barcelona förnyar sitt intresse och väntas presentera ett nytt bud på spelaren inom kort. Några summor pratas det dock inte om.

Det är oklart hur Bergvall ställer sig till en flytt till Frankfurt då han tidigare rapporterats vara väldigt intresserad av att skriva på för FC Barcelona, något samma site menar att spelaren och hans agent gett grönt ljus för.

Relevo uppger även att Djurgården inte kräver de 15 miljoner euro som det ryktades om under förra veckan. Istället skriver man att summan är ”mycket mindre”.

Sedan tidigare finns svenske Hugo Larsson i Frankfurt dit han flyttade i fjol efter att tyskarna betalt motsvarande 132 miljoner kronor för den tidigare Malmö FF-mittfältaren.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Djurgårdens stjärnor

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply