Forlán utesluter inte spel i Allsvenskan

För ungefär två veckor sedan blev Diego Lugano klar för BK Häcken vilket blev en stor snackis i fotbollssverige. Nu öppnar ännu en stor profil för att dra på sig en allsvensk tröja.

Efter spel i klubbar som Manchester United, Atletico Madrid och Inter har den uruguayanske anfallaren Diego Forlán valt att sedan januari 2014 representera japanska Cerezo Osaka. Forláns kontrakt med Cerezo Osaka går dock ut i sommar och nu öppnar hans europeiska representant Terje Liveröd för en återkomst till den europeiska fotbollen samtidigt som han inte utesluter spel i Allsvenskan.

– Diego Forlán vill spela i en stor klubb som är med och kämpar om titlar. Men det kan vara en stor klubb i ett litet fotbollsland också. Skandinavien är inte uteslutet. Det handlar inte om pengar för honom längre utan han ser till två saker: dels det sportsliga, men också livskvaliteten, att han ska hamna på ett bra ställe, säger Liveröd i en intervju till fotbolldirekt och fortsätter:

– Sverige är inte avskrivet i sammanhanget, men jag har inte kollat med klubbar i Sverige. Han får många erbjudanden från arabländer, Sydamerika och så vidare. Vi har fått ett antal konkreta erbjudanden, men ännu inte något tillräckligt intressant.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply