Dortmund-stjärnorna till Old Trafford?

Louis Van Gaal, 63, är på väg att föra Manchester United tillbaka till Champions League efter David Moyes misslyckade fjolårssäsong. Med sju omgångar kvar av Premier League så har Manchester-klubben åtta poäng ner till Liverpool och Tottenham på femte- respektive sjätteplats. På söndagskvällen väntar ett hett derby mot lokalrivalerna Manchester City hemma på Old Trafford – en arena som kan välkomna några nya ansikten till sommaren.

Van Gaal kommer, enligt uppgifter från Daily Mail, få en budget på svindlande £150 miljoner (cirka 1,93 miljarder kronor) för att förstärka truppen under sommarens övergångsfönster. Två av spelarna som holländaren verkar ha siktet inställt på är Borussia Dortmund-stjärnorna Mats Hummels, 26, och Ilkay Gündogan, 24. Något som inte borde bli några problem rent ekonomiskt, med tanke på den budget som Van Gaal förfogar över.

Båda spelarna har varit på Uniteds radar under en lång tid och har uttryckt sina önskningar om en nystart i en annan klubb. Gündogan tackade enligt Daily Mail nej till en kontraktsförlängning med Dortmund nyligen och det kan vara ett tecken på att han är väg bort. Eftersom det är så lite tid kvar på kontraktet så kan den tyske landslagsmittfältaren gå för så lite som £15 miljoner (cirka 193 miljoner kronor) medan Hummels lär kosta £36 miljoner (cirka 464 miljoner kronor).

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply