Assyriska borta – i min flickväns underkläder

bet365

Kors i hela jävla taket – Hammarby vann. Tre värdelösa poäng i Södertälje i ett andra hands prestigemöte mot Assyriska. Nej, för att få mig att bli optimist krävs det mycket mer än en medioker bortaseger som bara putsar till tabelläget en aning. Fortfarande tolv poäng upp, fortfarande en hel uppförsbacke kvar, fortfarande krossade hjärtan att plocka rester ifrån – men framför allt fortfarande 170 kronor fattigare (jag kommer aldrig att förlåta det).

Nio matcher kvar att spela och för att understryka det ytterligare en gång påminna om att det är tolv poäng upp till strecket. Men om Hammarby, mot all förmodan, klarar avancemang till Allsvenskan i år så lovar jag här och nu, att på cykel, oavsett motstånd, ta mig till vår första bortamatch i min flickväns underkläder. Alltså något högst otroligt.

Hur som helst så var det en bra match från Hammarbys sida och jag vill, trots mina spydiga kommentarer, tacka för en välspelad match. Det var skönt att få jubla en stund i alla fall – bara att hoppas att detta håller i sig. På måndag gästar jumbolaget Brage, Nya Söderstadion och med sina SJU poäng under 21 matcher är allt annat än seger ett så grovt misslyckandes att jag inte ens finner ord nog att beskriva det. Vinner vi inte då så lär vi inte vinna något alls, då kan jag lika gärna lägga ner bloggfan.

Ta hand om er så hörs vi inom ett par dagar!

Christian Sundqvist

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply