bet365

Diego Lugano förlänger – med tre dagar

bet365

Häcken har förlängt kontraktet med mittbacken fram till den 7:e juni

34-årige Diego Lugano har förlängt sitt kontrakt med ytterligare tre dagar, vilket gör att mittbacken numera även är tillgänglig för spel i vårsäsongens sista match mot AIK den 6:e juni.

Diego Lugano blev sensationellt klar för BK Häcken i mars. Mittbacken skrev kontrakt med Hisingsklubben fram till den 4:e juni, något som nu alltså är på väg att gå ut.

Häcken och Lugano har under de senaste veckorna diskuterat en kontraktsförlängning, åtminstone året ut, men eftersom att Häcken möter AIK den 6:e juni, två dagar efter det första kontraktets utgångsdatum, så blev naturligtvis en tre dagars kontraktsförlängning att prioritera.

Diskuterar om ytterligare förlängning

34-årige Diego Lugano, som har erfarenhet från bland annat Premier League, La Liga och det uruguayanska landslaget där han spelat 95 landskamper, har under våren spelat åtta matcher för Häcken, något som nu alltså kan komma att bli elva innan Allsvenskan tar sommaruppehåll.

– Det känns väldigt bra att vi får behålla honom hela vårsäsongen, vi diskuterar även att förlänga avtalet året ut men där är vi inte i mål ännu, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson till klubben officiella hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply