Alexander Isak öppnar för fortsättning i AIK

Supertalangen kan bli kvar i Allsvenskan

Alexander Isak har under en längre tid ryktats bort från AIK. Men nu betonar den lovande anfallaren att han kan bli kvar i Allsvenskan.

Alexander Isak var fjolårets stora utropstecken i Allsvenskan. Den 17-årige anfallaren fick sitt stora genomslag i AIK när han lyftes upp till A-truppen och har sedan dess varit jagad av hela fotbollseuropa. Klubbar som Benfica, Bayern München, Borussia Dortmund och Juventus har alla nämnts som möjliga destinationer för talangen men på sistone har en annan gigant sett ut att kunna locka till sig Isak. Det är Real Madrid som mycket pekat på under den senaste tiden då svensken ska ha varit på plats i den spanska huvudstaden för att diskutera en eventuell flytt.

SE ÄVEN: Fem saker du inte visste om Alexander Isak

AIK-spelaren befinner sig för närvarande på vinterturné i Abu Dhabi med landslaget, där förbundskapten Janne Andersson förklarat att han inte fått några indikationer på att en flytt skulle vara aktuell just nu. Och när frågan ställs till spelaren själv verkar ett klubbyte inte heller lika självklart som innan.

– Jag vill inte lägga för mycket kommentarer på det (som Janne Andersson sa) men vad som helst kan ju hända, det kan ju vara så att jag är kvar och sedan att jag inte är kvar, det får vi se, säger Isak till Fotbollskanalen och fortsätter:

– Om jag blir kvar då är det väl det som jag tycker är bäst för mig. Det lär väl bli bra i vilket fall.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply