AIK öppnar för att sälja Enoch Kofi Adu

Football, Champions League Qualification, AIK - Maribor

AIK kan sälja Kofi Adu

Efter värvningen av Ebenezer Ofori öppnar sportchefen Björn Wesström för att Adu kan lämna AIK.

För ett par veckor sedan stor det klart att Ebenezer Ofori återvänder till AIK efter spel i Stuttgart. Värvningen har hyllats av fansen och Ofori har varit lyrisk efter att en återkomst blev klar. I och med värvningen av Ofori öppnar AIK nu för att sälja Enoch Kofi Adu, detta redan i vinter.

– Det får vi se. Vi ska ha en köpare om vi ska sälja och där är vi inte än. Det är klart att det inte är helt onaturligt att tänka den tanken, att det är spelare som konkurrerar på kanske liknande positioner. Samtidigt kan man aldrig få för många bra spelare i en trupp, säger sportchefen Björn Wesström till Fotbollskanalen.

29-åringen är dock inställd på att stanna i AIK.

– Jag stannar. Jag har ju kontrakt, säger Kofi Adu till Fotbollskanalen.

Björn Wesström öppnar dessutom för fler AIK-värvningar den här vintern.

– Vi får se. Vi ska hålla antalet (spelare i truppen) på en nivå så att det finns en logisk chans att konkurrera. Det är också viktigt, att alla känner sig delaktiga i det vi håller på med. Så att man inte blir någon sorts träningsspelare bara. Det ska finnas en logik i att man är med i truppen och vad rollen är. Men vi kommer inte stänga fönstret före det att förbundet gör det, säger sportchefen till Fotbollskanalen.

Adu har kontrakt med AIK som sträcker sig till och med december 2020.

SE ÄVEN: Uppgifter: Liverpool leder i jakten på Kai Havertz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply