bet365

Svenska spelarna vill ha Hamrén kvar

Sverige förlorade igår den avgörande returmatchen mot Portugal och får därmed inte spela VM i Brasilien nästa sommar. Ett faktum som givetvis sätter igång diskussioner huruvida Erik Hamrén ska vara kvar som svensk förbundskapten – något som Hamrén blir om spelarna själva får bestämma.

– Man kan inte klaga på hans prestationer egentligen. Vi gick till EM och fick sedan en tuff lottning i det här kvalet, med Tyskland som solklar favorit. Vi fick sikta på andraplatsen – och den tog vi. Sedan hamnade vi i ett playoff mot tuffast tänkbara motstånd. Vi hade chansen och krigade på, men lyckades inte riktigt, säger Anders Svensson enligt Fotbollskanalen och får medhåll av sina lagkamrater. 

– För mig har han gjort det fantastiskt. Jag ser fram emot att fortsätta jobba med honom. Jag ser ingen annan tränare som kan ta över, säger gårdagens tvåmålsskytt Zlatan Ibrahimovic.

– Han är en jättebra tränare och har gjort det riktigt bra med landslaget. Dessutom har han även släppt fram mig personligen. Så jag tycker definitivt att han ska stanna, fyller Alexander Kacaniklic på med.

– Ja, vi har ändå gjort det så bra hela tiden. Jag vet inte vad man kan kräva heller utan vi möter Portugal och tar oss till playoff. Tyskland är svårt att hota. Vi kämpar oss fram ända hit och får Portugal som brukar gå långt så jag tycker att vi har gjort det bra, säger Rasmus Elm.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply