bet365

Sunderland vann viktiga bottenmötet

Det är en het strid om överlevnad i Premier League-tabellens botten, och under söndagen var det dags för två utav de inblandande lagen. Sunderland tog emot Cardiff City på Stadium of Light i ett på förhand mycket spännande möte, där tre poäng är guld värda.

I den 26:e minuten kom matchens första mål, efter att Sebastian Larssons hörna hittat Connor Wickham, som placerade in bollen snyggt med pannan.

Precis före halvtid skulle Cala Dra på sig både en straff och ett rött kort. Fabio Borini förvaltade läget felfritt med en märklig men effektiv ansats, och 2-0 i halvtid var ett faktum.

I den 76:e minuten skulle italienske Emanuele Giaccherini sätta spiken i kistan, efter att landsmannen Borini hittat honom med en fin pass i djupled.

Tio minuter senare avslutade matchens första målskytt målprotokollet. Wickham kom först även denna gång på en hörna signerad Giaccherini, och detta innebär att supertalangen har gjort imponerande fem mål på tre matcher, och då har lag som Chelsea och Manchester City stått för det övriga motståndet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply