bet365

Suarez: ”Jag har fått lida”

Liverpools skyttekung och store stjärna Luis Suarez, har sedan tidigare klargjort att han letar efter en ny klubbadress, utanför England. Ryktena har gått fram och tillbaka, men Suarez verkar fortfarande stå fast vid en sak: Han ska bort från Anfield.

”Om jag får ett erbjudande som handlar om min framtid så ser jag över det. Några klubbar har frågat om mig, men jag har skickat dessa förfrågningar till min agent. Jag är ingen främling till rykten”, sägs Suarez ha sagt enligt Sky Sports.

”Jag vill alltid utvecklas; det var därför som jag lämnade Ajax för Liverpool. Klubben måste kämpa för att komma med i Champions League och när det inte händer så skadar det arbetsmoralen hos samtliga spelare. Jag har fått lida.”

”Det är svårt för mig att se på Premier League varje vecka utan någon chans att vinna det. Och dessutom så förstår inte engelsk media mig. Incidenten med Evra och Ivanovic var något avgörande. Det är alltid folk som försöker analysera mig.” 

De klubbar som Suarez, enligt Sky Sports, huvudsakligen kopplas samman med är ligakonkurrenterna Chelsea och Arsenal, samt La Liga-tvåan Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply