Stark vändning av Sveriges U21-herrar

I ett soldränkt Växjö på Myresjöhus arena, skulle Sveriges U21-killar ställas mot Schweiz oerhört talangfulla U21-lag.

Den första halvleken kontrollerades av ett väldigt bollskickligt Schweiz och Sverige hade väldigt svårt att få till ett eget spel. Det var även Schweiz som skulle göra halvlekens två mål, efter två tveksamma ingripanden av August Strömberg i Sveriges mål.

I den andra halvleken kom Sverige ut som ett helt nytt lag och hänförda av framförallt PSV-mittfältaren Oscar Hiljemark tog man tag i spelet mer och mer. Just Hiljemark skulle även i den 78:e matchminuten skjuta igång Sverige med sitt 1-2 mål, fint framspelad av BP-anfallaren Niklas Bärkroth.

Bara minuten senare kom också kvitteringen, detta genom inhoppande Sam Larsson som haft en succeartad vår i IFK Göteborg denna säsongen. Sverige var dock inte nöjda efter detta, utan den makalöst starka vändningen skulle fullbordas genom ännu en inhoppare, Dardan Rexhepi, som distinkt och vackert tryckte dit segermålet för Sverige.